dijous, 25 de febrer del 2016

INDIGNANT!

No hi ha cap excusa. I no penso amagar el cap sota l'ala i dir que no passa res. Perquè la situació que s'ha esdevingut a Girona, és veritablement indignant. Que el fet que les quatre ciutats que són capital de província, estiguin controlades per Espanya és, literalment, intolerable.
A Barcelona, el tumor colauita fa i desfà com vol. Més aviat desfà. Gràcies a una desastrosa campanya electoral menada per l'anterior batlle, primer. I després als complexos dels dos partits d'esquerra catalans, que donen oxigen a una formació que només compta amb 11 escons sobre 45 (o 47 ara no recordo). Increïble. Tot el que està passant a Barcelona aquests darrers dies, per no dir setmanes i mesos, és patètic. I imperdonable.
A Lleida, ja ho sabem, aquest insult a la intel.ligència, que hi ha com a paer, ha pactat i ha rendit la ciutat als espanyols i, aquest sí, sense cap tipus de complex, està atemptant contra el català i fomentant l'espanyolisme, amb l'exèrcit espanyol inclòs. Una estratègia que, no només el PSC no pensa corregir, si no que està generalitzant a nivell nacional. Un partit, per cert, cada cop més espanyol i allunyat de la centralitat sobiranista de Catalunya.
A Tarragona, el batlle socialista, embogit amb la borratxera dels Jocs del Mediterrani, i emmerdat en problemes judicials, no ha tingut cap dubte en pactar amb els espanyols del PP, i amb les deixalles duranistes (un regidor). Tampoc sense complexos. Espanyol hasta las cachas que deia Ortega y Gasset.
I finalment, el darrer episodi del drama, ara a Girona, la que sempre pressumia d'estar menys bruta d'espanyols, va i el nou fenòmenu de batlle pacta el cartipàs amb dues formacions espanyolistes, que són veritables marcians a nivell local. Això, senyor Mas, és refundació? És fundació de res? Cert que els socis republicans locals són una fauna, diríem, especial, però realment calia arribar a aquests extrems?

La credibilitat del nou projecte que impulsa el President Mas està en joc a Girona. Ho sento, però la cosa és així. El senyor Ballesta, si continua per aquest camí, no pot formar part del nou projecte, això està claríssim. 

Si ens pensem que podem tirar endavant el procés amb els governs locals d'aquestes quatre ciutats, entre elles la Capital Nacional!, mediatitzats pels partits espanyols és que és de bojos! 

A Espanya ni aigua, que ells bé que també ho fan a la inversa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada